Actueel

Kinderen van 't Vlot zamelen geld in voor slachtoffers aardbeving

Kinderen van 't Vlot zamelen geld in voor slachtoffers aardbeving

24 februari 2023 - Na het horen van de verhalen van familieleden van kinderen uit de groep en het zien van de beelden op het Jeugdjournaal, bedachten de kinderen uit 't Koraal (groep 6/7) om in actie te komen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De kinderen namen contact op met de Jumbo om twee winkelkarretjes te lenen en ze besloten om alle kinderen en ouders/verzorgers te vragen om mee te helpen. 

 

 


Lees meer ›
Inloopochtend op 't Vlot - woensdag 15 maart

Inloopochtend op 't Vlot - woensdag 15 maart

23 februari 2023 - Op woensdag 15 maart is er van 9 tot 11 uur weer de mogelijkheid om kennis te maken met Jenaplanschool 't Vlot. Kinderen verzorgen rondleidingen en medewerkers zijn aanwezig voor informatie en eventuele vragen. Aanmelden niet nodig....koffie, thee en ranja staan klaar! Hopelijk tot de 15e...
Kennismakingsmiddagen op 't Vlot

Kennismakingsmiddagen op 't Vlot

07 februari 2023 - Naast de inloopochtenden organiseert de onderbouw van 't Vlot een aantal kennismakingsmiddagen voor geinteresseerde ouders. Stamgroepleiders van de onderbouw vertellen op donderdag 9 maart en woensdag 12 april over het jenaplanonderwijs in het algemeen en het onderwijs in de onderbouw in het bijzonder.

Uiteraard is er alle ruimte voor vragen. Aanmelden kan eenvoudig via vlot@jenaplanschool.nl of op de pagina Kennismaken.

Koffie-ochtend voor Vlot-ouders

Koffie-ochtend voor Vlot-ouders

16 januari 2023 - Op woensdag 18 januari organiseren we een koffie-inloop-ochtend voor ouders. Van 8.15 tot 9.00 uur praten we jullie als directie, onder het genot van een kopje thee of koffie, bij over een aantal actuele zaken. Zo zal de subsidie en het plan 'Versterken Basisvaardigheden' verder uitgelegd worden. Uiteraard is er ook ruimte voor zaken of vragen die ouders bezig houden. Aanmelden niet nodig!
Inloopochtend 't Vlot op woensdag 2 november

Inloopochtend 't Vlot op woensdag 2 november

30 oktober 2022 - Op woensdag 2 november organiseren we weer een open-inloop-ochtend van 9.00 tot 11.00 uur  voor geinteresseerde ouders. Stamgroepleiders, ouders en directie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Kinderen uit de bovenbouw verzorgen de rondleidingen door de school.

Aanmelden is niet nodig, ouders zijn van harte welkom.

Stamgroepavond op woensdag 21 september

Stamgroepavond op woensdag 21 september

15 september 2022 - 

In het begin van het schooljaar organiseren we jaarlijks voor alle ouders de zogenaamde stamgroepavond. Op deze avond vertellen de stamgroepleiders van alles over het programma in hun stamgroep. Ook worden er zo nodig afspraken gemaakt over de ouderhulp, de stamgroepouder, kook- en schoonmaakroosters, communicatie, etc. Ook stellen de diverse geledingen (directie, MR, OR en RvT) zich voor aan de ouders.

Dit schooljaar is de stamgroepavond gepland op woensdag 21 september 2022. Aanvang 19.00 uur.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10