Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de jenaplanschool 't Vlot mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
Bereikbaarheid in de vakantie
24 jul 2018 - Tijdens de zomervakantie is de school gesloten. De directie is gedurende de zomervakantie voor dringende zaken bereikbaar via het email-adres directie@jenaplanschool.nl

Vanaf 30 augustus zijn we weer aanwezig op school.

 


Preview foto
Zomervakantie!!
20 jul 2018 - We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie. We zien jullie hopelijk allemaal weer terug op maandag 3 september om 8.15 uur!

 

Maar nu eerst genieten van een welverdiende vakantie!


Preview foto
Goede doelen actie Vlotte Vltters
06 jul 2018 - Vrijdag 13 juli van 8.30 tot 10.00 uur zijn er inzamelingsacties van de Vlotte Vlotters in de hal van 't Vlot. Er zijn een paar dingen te doen: Bine, Ivey en Thijmen zamelen geld in voor de Amsterdamse zwerfkatten en hebben hiervoor een marktkraampje ingericht. Marijn, Mels, Jesse en Waldemar zamelen geld in voor het Wereld Natuur Fonds en hebben hiervoor een lekkernijen kraampje ingericht. Anika en Robert zamelen geld in voor de Dierenbescherming en hebben hiervoor een disco georganiseerd.

Iedereen is van harte welkom!


  • Leerlingenstop voor de midden- en bovenbouwen...
    Onze midden- en bovenbouwgroepen zitten helaas helemaal vol. Op dit moment is er dus geen ruimte voor zij-instromers. 

    In de onderbouwgroepen (0,1,2) is nog plek voor nieuwe kleuters.

    Geinteresseerde ouders van kleuters of aanstaande kleuters of ouders die nieuw in Hoogezand e.o. komen wonen, kunnen nog wel een verzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.