Hier groeit de toekomst....

Groeien is zoveel meer dan groter worden...groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geinspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan. Groeien doen we op 't Vlot nooit alleen....groeien doen we samen.

Kennismakingsmiddagen op 't Vlot
07 feb 2023 - Naast de inloopochtenden organiseert de onderbouw van 't Vlot een aantal kennismakingsmiddagen voor geinteresseerde ouders. Stamgroepleiders van de onderbouw vertellen op donderdag 9 maart en woensdag 12 april over het jenaplanonderwijs in het algemeen en het onderwijs in de onderbouw in het bijzonder.

Uiteraard is er alle ruimte voor vragen. Aanmelden kan eenvoudig via vlot@jenaplanschool.nl of op de pagina Kennismaken.

Koffie-ochtend voor Vlot-ouders
16 jan 2023 - Op woensdag 18 januari organiseren we een koffie-inloop-ochtend voor ouders. Van 8.15 tot 9.00 uur praten we jullie als directie, onder het genot van een kopje thee of koffie, bij over een aantal actuele zaken. Zo zal de subsidie en het plan 'Versterken Basisvaardigheden' verder uitgelegd worden. Uiteraard is er ook ruimte voor zaken of vragen die ouders bezig houden. Aanmelden niet nodig!

Inloopochtend 't Vlot op woensdag 2 november
30 okt 2022 - Op woensdag 2 november organiseren we weer een open-inloop-ochtend van 9.00 tot 11.00 uur  voor geinteresseerde ouders. Stamgroepleiders, ouders en directie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Kinderen uit de bovenbouw verzorgen de rondleidingen door de school.

Aanmelden is niet nodig, ouders zijn van harte welkom.