Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de jenaplanschool 't Vlot mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Preview foto
Enkele plekken beschikbaar in oudere leerjaren
16 feb 2021 - Inmiddels is duidelijk dat we dit jaar flink gaan uitbreiden Daardoor is er niet alleen ruimte voor nieuwe kleuters, maar ook voor oudere kinderen. Kinderen die vanwege verhuizing in Hoogezand komen worden en op zoek zijn naar een school hebben hierbij voorrang. Voor de procedure bij zij-instroom verwijzen we graag naar de betreffende informatie op deze site.

Belangstellende ouders kunnen het kennismakingsformulier invullen. We zullen dan contact opnemen voor een kennismakings-afspraak.

Preview foto
Extra ruimte voor nieuwe kleuters
08 dec 2020 - Met de aanstaande uitbreiding van de school is er weer extra ruimte voor nieuwe kleuters op 't Vlot. Ouders die belangstelling hebben, kunnen dit via het kennismakingsformulier op onze website laten weten. We nemen dan zo snel mogelijk contact om een kennismakingsafspraak te maken. Er is ruimte in de hele onderbouw, groep 1 en 2.

Voor meer informatie en het formulier: https://jenaplanschool.nl/vlot/t-vlot/kennismaken

Vacatures nieuwe Raad van Toezicht VJN
20 okt 2020 - Voor onze mooie Vereniging Jenaplanonderwijs Noord, zijn wij (onder voorbehoud van instemming door de ALV) op zoek naar 5 leden voor de Raad van Toezicht (RvT), waaronder een voorzitter.

Ben jij of ken jij iemand die aantoonbaar goed in staat is om toezicht te houden op het bestuur van onze vereniging? Iemand die het bestuur en daarmee de verenging naar een hoger plan kan tillen? Lees dan snel verder en reageer.

Het delen van deze vacature wordt op prijs gesteld.