Hier groeit de toekomst....

Groeien is zoveel meer dan groter worden...groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geinspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan. Groeien doen we op 't Vlot nooit alleen....groeien doen we samen. 

 

Nieuws

Preview foto
Het dak wordt geplaatst
15 sep 2023 - In Haren is er tijdens de grote vakantie flink doorgewekrt aan de nieuwbouw van de Peter Petersenschool. Onder het stralende zonnentje werkt Hesco er hard aan om het dak dicht te krijgen.

Preview foto
Inloopochtend op 't Vlot - woensdag 1 nov
13 sep 2023 - Op woensdag 1 november is er van 9 tot 11 uur weer de mogelijkheid om kennis te maken met Jenaplanschool 't Vlot. Kinderen verzorgen rondleidingen en medewerkers zijn aanwezig voor informatie en eventuele vragen. Aanmelden niet nodig....koffie, thee en ranja staan klaar! Hopelijk tot dan!

Preview foto
Kinderen van 't Vlot zamelen geld in voor slachtoffers aardbeving
24 feb 2023 - Na het horen van de verhalen van familieleden van kinderen uit de groep en het zien van de beelden op het Jeugdjournaal, bedachten de kinderen uit 't Koraal (groep 6/7) om in actie te komen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De kinderen namen contact op met de Jumbo om twee winkelkarretjes te lenen en ze besloten om alle kinderen en ouders/verzorgers te vragen om mee te helpen. 

 

 


Lees meer ›