Hier groeit de toekomst....

Groeien is zoveel meer dan groter worden...groeien is nieuwe ervaringen opdoen, samen dingen leren, geinspireerd raken, zelfstandig worden, kritisch kijken en nieuwe uitdagingen aangaan.

Groeien doen we op de Peter Petersenschool nooit alleen....groeien doen we samen.

Nieuws

Preview foto
Nieuwbouw PPS nu echt open!!!
15 mei 2024 -  Vanmorgen is onder een stralende zon de nieuwbouw van de PPS geopend. Wethouder Carine Bloemhoff knipte samen met een aantal kinderen het lint door. Vanmiddag barst het feestgedruis los tijdens het Lentefestival


Preview foto
Officiële opening en lentefeest PPS
14 mei 2024 -  Woensdag 15 mei gaan we de nieuw- en verbouw van de PPS officieel openen. 's Morgens is het officiële gedeelte, waarbij in bijzijn van wethouder Carine Bloemhoff rond 08.30u het lintje wordt doorgeknipt. 's Middags vieren we het met de hele school middels tal van activiteiten en feestelijkheden tijdens het Lentefestival.

Preview foto
Inloopochtend 5 juni 2024
13 mei 2024 -  Een fijne basisschool vinden voor je kind is soms best lastig. Waar moet je op letten? Wat vind je belangrijk? Wat past bij jullie of je kind? Allemaal vragen waar je bij het kiezen van een school mee te maken krijgt. Daarom laat de Peter Petersenschool de school graag in vol bedrijf zien. Op een normale woensdagochtend zijn ouders van harte welkom om tussen 9 en 11 uur vrijblijvend binnen te lopen.Op woensdag 5 juni staat de koffie en thee klaar.