Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de Peter Petersenschool mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
Algemene leerlingenstop voor 2019
16 mei 2019 - Al anderhalf jaar hanteren we een leerlingenstop voor de groepen 2 t/m 9 op de PPS. 

Als gevolg van de enorme aanwas van nieuwe kleuters op de PPS en de gewenste maximale groepsgrootte van 25 kinderen in 13 stamgroepen, is er ook geen ruimte meer om kinderen die in 2019 vier jaar jaar worden aan te nemen. 

M.i.v. 16 mei werken we daarom met een wachtlijst voor kinderen die in 2020 en later vier jaar worden. 

 

 
Lees meer ›


Preview foto
Invalcollega's gezocht!!
10 mei 2019 -

Per direct zoeken we nog invaljuffen en -meesters voor enkele dagen in 2 bovenbouwen in Haren en een onder- en middenbouwjuf of -meester in Hoogezand. Over werkdagen en combinaties valt altijd te praten...Ook voor volgend jaar zoeken we nog invalleerkrachten.

 

We hebben momenteel geen 'vaste' vacatures meer voor volgend schooljaar.

 

Voor vragen en/of aanmeldingen is een emailtje naar directie@jenaplanschool.nl is voldoende. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Preview foto
Inloopochtend PPS op 8 mei
19 apr 2019 - Op woensdag 8 mei zijn geïnteresseerde ouders van harte welkom om tussen 9 en 11 uur kennis te maken met de Peter Petersenschool in Haren.

Teamleden, ouders en directie zijn aanwezig om te vertellen over onze school en het jenaplanonderwijs.
Bovenbouw-kinderen geven rondleidingen door de school.

Opgeven is niet nodig. Loop gewoon maar binnen....

  • Leerlingenstop in alle groepen!

    Al onze stamgroepen zitten helaas helemaal vol. Op dit moment is er dus geen ruimte voor zij-instromers en kinderen die in 2019 vier jaar worden. 

    Geinteresseerde ouders van kinderen die in 2020 of later vier jaar worden, kunnen nog een kennismakingsverzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.