Nieuws:

Stamgroep Heksenkring (1/2)

Dierentuin

Wij hebben in de klas een eigen dierentuin. Alle kinderen spelen vaak in de dierentuin en gaan soms ook zelf verkleed als dier.
20150928 133530

Vissen in de klas

Gisteren zijn we naar de dierenwinkel geweest en hebben we 2 vissen opgehaald. De meneer van de dierenwinkel heeft ons de hele winkel laten zien en dit was heel gezellig! Nadat we de vissen hadden betaald, gingen we weer terug naar school en hebben we de vissen een lekker plekje in de klas gegeven.
diern

Heksenkring

In de Heksenkring staat alles in het teken van kerstfeest.   We hebben maandag de boom versierd. Het ziet er al heel gezellig uit in onze klas. De kaarsjes en lichtjes branden 's ochtends al.
Ons thema is dan ook licht. Vandaag deden we een proefjescircuit. In alle lokalen van de middenbouw en onderbouw was iets te doen, te  leren en te ontdekken over licht, donker, kleur en kijken. Het was superleuk! Diede ontdekte dat als je in een lepel kijkt je jezelf op de kop ziet. Amélie dat kleur uitvlekt in het water op een strook (koffiefilter) papier. Luuk vond het spannend en lastig  om de weg te vinden in het donkere speellokaal. Er waren opstapjes en tunnels waar je doorheen moest...(donderdag 11 december)

voorleesontbijt

In de heksenkring was het woensdagochtend 22 januari supergezellig.  Iedereen kwam in pyjama op school en met de opa's en oma's genoten we van een lekker ontbijtje en werd er voorgelezen

Widget by portland web design. Modified by @Brenny's.