Nieuws:

Jenaplanschool 't Vlot

Leerlingstop voor jaargroepen 2, 7 en 8.

De afgelopen periode is een aantal stamgroepen op't Vlot dusdanig volgestroomd, dat de directie helaas een leerlingstop heeft moeten instellen voor kinderen in de jaargroepen 2, 7 en 8.
In principe betreft het een voorlopige leerlingstop tot 31 december.

Schoolgids 2017-2018

Klik op de schoolgids om het bestand te downloaden!

Schermafbeelding 2017 09 02 om 09.41.07

Presentatie Tevredenheidspeilingen 2017

Tijdens de ALV en ouderavondvan 27 juni j.l. heeft directie en bestuur de resultaten van de diverse tevredenheidspeilingen gepresenteerd.
Via de link hieronder is de handout van de presentatie te downloaden.

Klik hier voor de  ALV-presentatie

Groep 1 t/m 4 vrij tijdens de schoolkampen van de bovenbouwen

Komend schooljaar gaan alle bovenbouwen op 13, 14 en 15 september op kamp. Elke bovenbouw gaat naar een eigen locatie. Zoals gebruikelijk gaan er altijd minimaal 2 leerkrachten mee met een stamgroep. Dit wordt mogelijk door voor de groepen 1 t/m 4 twee margedagen in te plannen. De kinderen van deze groepen zijn dus vrij op donderdag 14 en vrijdag 15 september.

Voor de kinderen van groep 5 wordt deze twee dagen een speciaal programma georganiseerd. Zijj worden dus gewoon op school verwacht.
Meer informatie over de kampen en het groep 5-programma ontvangen jullie via de stamgroepleiders.

Presentatie Tevredenheidspeilingen 2017

Via de link hieronder is de handout van de presentatie te downloaden.

Klik hier voor de  ALV-presentatie

Widget by portland web design. Modified by @Brenny's.