Nieuws

Foto bij artikel Nieuwbouw PPS nu echt open!!!

Nieuwbouw PPS nu echt open!!!

15 mei 2024 - Vanmorgen is onder een stralende zon de nieuwbouw van de PPS geopend. Wethouder Carine Bloemhoff knipte samen met een aantal kinderen het lint door. Vanmiddag barst het feestgedruis los tijdens het Lentefestival

Foto bij artikel Officiële opening en lentefeest PPS

Officiële opening en lentefeest PPS

14 mei 2024 - Woensdag 15 mei gaan we de nieuw- en verbouw van de PPS officieel openen. 's Morgens is het officiële gedeelte, waarbij in bijzijn van wethouder Carine Bloemhoff rond 08.30u het lintje wordt doorgeknipt. 's Middags vieren we het met de hele school middels tal van activiteiten en feestelijkheden tijdens het Lentefestival.
Foto bij artikel Inloopochtend 5 juni 2024

Inloopochtend 5 juni 2024

13 mei 2024 - Een fijne basisschool vinden voor je kind is soms best lastig. Waar moet je op letten? Wat vind je belangrijk? Wat past bij jullie of je kind? Allemaal vragen waar je bij het kiezen van een school mee te maken krijgt. Daarom laat de Peter Petersenschool de school graag in vol bedrijf zien. Op een normale woensdagochtend zijn ouders van harte welkom om tussen 9 en 11 uur vrijblijvend binnen te lopen.Op woensdag 5 juni staat de koffie en thee klaar.
Foto bij artikel Plantdag groot succes

Plantdag groot succes

27 maart 2024 - De afgelopen dagen is er weer hard gewerkt aan het wereldplein. Dankzij de inzet van velen krijgen we straks een prachtige groene speel-/werkomgeving.

 

Foto bij artikel Het begint er op te lijken

Het begint er op te lijken

20 februari 2024 - Inmiddels is de nieuwbouw klaar en zijn we bezig ons te settelen. We zullen nog even in de rommel zitten maar het belooft straks erg mooi te worden. 

Ondertussen wordt buiten, mits het weer een beetje meewerkt, aan het prachtige wereldplein gewerkt.

Foto bij artikel Open inloopochtenden

Open inloopochtenden

14 september 2023 - Op een aantal woensdagen staan de deuren weer wagenwijd open voor geïnteresseerde ouders. Van 9 tot 11 uur verzorgen kinderen rondleidingen en zijn teamleden en ouders aanwezig om vragen te beantwoorden.Aanmelden is niet nodig en opa's, oma's en/of kinderen, mogen gewoon mee.
De school is te bereiken aan de Rummerinkhof 6B (deur aan de zijkant). Voor vragen kan er altijd even gebeld worden: 050-5350566. Mochten deze woensdagen niet zo goed uitkomen, kan er ook altijd voor een ander moment een afspraak gemaakt worden.

 

De inloopochtenden zijn op woensdag:

 

10 januari 2024,

3 april 2024 en

5 juni 2024.

 

Graag tot dan!