Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de Peter Petersenschool mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
Koffie-ochtend "Vijf Gelijke Dagen Model"
19 feb 2018 - In de Brief hebben we jullie informatie gegeven over het voorstel voor aanpassing van de schooltijden. Tijdens de koffieochtend op donderdag 22 februari a.s. is er alle ruimte voor vragen, opmerkingen en andere zaken m.b.t. het “5-GELIJKE-DAGEN-MODEL”

Reageren per mail mag natuurlijk ook: directie@jenaplanschool.nl


Preview foto
Nu ook een app voor de PPS
09 feb 2018 - Aan de nieuwe website is ook een app voor smartphone en tablets gekoppeld. Hiervoor kun je de app ‘School-sites’ downloaden uit de Appstore of Google Playstore:

Apple Appstore

https://itunes.apple.com/nl/app/school-site/id1192969030?l=en&mt=8

Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.schoolsite.app

Na het downloaden kun je bij schoolkeuze kiezen voor de Peter Petersenschool!

 


Preview foto
Kennismakingsochtend voor zij-instromers
06 feb 2018 - Op dinsdag 13 februari onrganiseren we een extra kennismakingsochtend voor ouders van kinderen die op dit moment al een andere basisschool bezoeken. Ouders die hiervan gebruik willen maken verzoeken we het kennismakingsformulier in te vullen, zodat we een afspraak kunnen maken voor deze ochtend. Mocht er behoefte zijn om op een ander moment een afspraak te maken, dan kan dat aangegeven worden in het formulier.

Voor meer informatie over de procedure bij zij-instroom verwijzen we graag naar de volgende pagina: procedure-zij-instroom.