Een school waar je mag zijn wie je bent....

Op de Peter Petersenschool mag elk kind, ouder en medewerker zichzelf zijn. Elk mens is tenslotte uniek. Al deze bijzondere mensen samen, maken onze school tot een hechte, betrokken en inspirerende gemeenschap.

Nieuws

Preview foto
Algemene Ledenvergadering op dinsdag 3 juli
25 jun 2018 - Zoals gebruikelijk is er voor de zomer een Algemene Ledenvergadering (ALV) van de vereniging waar ’t Vlot en de Peter Petersenschool onder vallen. Dit is een goede gelegenheid voor ons als bestuur en directie om de leden (ouders) bij te praten over de stand van zaken op beide scholen. Dinsdag 3 juli 2018 om 20.00 uur op de PPS, Rummerinkhof 6b te Haren.

Meer informatie: ALV 2018

 
Lees meer ›


Preview foto
Nieuwe pauzetijden volgend schooljaar
15 jun 2018 - Nieuwe schooltijden, vragen natuurlijk ook om aanpassing van de pauzetijden. We hebben daarbij rekening gehouden met een evenwichtige verdeling tussen werken en spelen. Hiernaast staan de nieuwe tijden voor volgend schooljaar.
Lees meer ›

Preview foto
Meedoen met de 4Mijl?
11 jun 2018 - Lijkt het je leuk om op 14 oktober 2018 de 4 mijl te lopen? Doe dan gezellig mee met de groep van school. Op dit moment zijn er 14 kinderen die zich hebben aangemeld om samen de 4 mijl te lopen en er kunnen er nog veel meer bij!

Kinderen
Als je met school meeloopt, kost een startbewijs ongeveer €11,- per kind (prijs van 2017, dus kan iets afwijken). Een stuk goedkoper dan wanneer je je individueel aanmeldt. We starten als groep met elkaar, maar aangezien niet iedereen even snel loopt, valt de groep tijdens het lopen uit elkaar. 
Lees meer ›


  • Na de zomervakantie pas weer ruimte voor zij-instromers...

    De laatste vier weken voor de zomervakantie nemen we geen nieuwe kennismakingsverzoeken voor zij-instromers in behandeling. 

    Dit doen we om een zorgvuldige procedure te kunnen volgen.

    Geinteresseerde ouders van kleuters of aanstaande kleuters of ouders die nieuw in Haren komen wonen, kunnen nog wel een verzoek indienen via het kennismakingsformulier op de website van de school.